•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Om EJOT

Det här är EJOT Sverige

EJOT erbjuder ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement anpassade för byggnadsskal och interiörer. Ett brett och praktiskt utbud av tjänster stärker vår portfölj ytterligare och gör oss till en pålitlig partner för ditt byggprojekt.
Vi erbjuder även ett brett sortiment av innovativa fästelement och komponenter för sektorer som bilindustri, elteknik och telekom-teknik. Dessa "intelligenta" produkter garanterar utmärkt kvalitet och minskar systemkostnaderna för fästelement.
EJOT är mer än bara ett företagsnamn, lokaler och arbetsplats. Det är vårt sätt att tänka och agera som gör oss till det EJOT vi är idag – och det vi blir imorgon. Genom personlighet, kompetens och starkt engagemang bidrar vi alla till helheten. Varje dag, om och om igen, skapar vi – tillsammans med över 3 000 kollegor över hela världen – det EJOT du möter. Ett företag i ständig utveckling.
Vårt fokus är partnerskap och gemensamma framtidslösningar. Att upptäcka våra kunders problem, arbeta fram lösningar och utveckla nya produkter, är vår styrka. Det ger oss unika möjligheter att lösa infästningsproblem och reducera kundens totala kostnad.
EJOT Sverige AB är etablerat i Örebro med branschkunnig personal, lager och service. Vår långa erfarenhet och tekniska kompetens står till ert förfogande.
Våra laboratorier för industri och bygg erbjuder snabb applikationsservice och effektiv kvalitetskontroll. Vi erbjuder också våra kunder utbildning och seminarieverksamhet där vi kombinerar teori med praktiska tillämpningar.
EJOT Sverige AB är certifierade mot ISO 9001:2015 för kvalitetsledning, ISO 14001:2015 för miljöledning och ISO 50001:2018 för energiledning.


Skräddarsydd partner som förstår industrin

Specialiserade verksamheter kräver samarbetspartners med lika specialiserad kompetens. Som förstår och som pratar samma ”språk”. Det sparar tid och pengar för alla parter. EJOT Construction Division är den perfekta partnern som tillgodoser behoven inom utvalda segment av byggbranschen. De inkluderar professionella lösningar för byggnadsfasader samt för installationer och tekniska anläggningar inuti byggnaden.
EJOTs strävan efter hög kvalitet stannar inte enbart vid själva produktens kvalitet. Visst drar användaren nytta av våra skruvar och ankare. Men de pålitliga installationer som blir möjliga med våra produkter, betyder också låga felkostnader för kunden. Dessutom innebär hållbara kvalitetsfogar det bästa skyddet mot kostsamma kundklagomål. Därför tänker vi fortsätta att tillverka strategiska produktserier av högsta kvalitetsstandarder i våra IATF 16949:2016-certfierade fabriker.
En viktig del i samarbetet med oss är att vi förmedlar en unik expertkunskap om användningen av våra produkter. Även när tillfälligt uppkomna situationer kräver det finns vi till hands med råd och stöd om fästsystem. Övriga tjänster inkluderar rådgivning via telefon, applikationsrådgivning på plats, initialisering, komponenttest i EJOT Test Center och ett omfattande utbildningsprogram för arkitekter, onstruktörer och installationsingenjörer.
Innovativa produkter är nyckeln till EJOTs framgång. Vi lämnar ingenting till slumpen. Vi identifierar våra kunders behov, under verkliga förhållanden på arbetsplatsen. Kommunikationen från marknaden – om marknadens behov – till våra utvecklingsavdelningar säkerställs genom regelbundna möten mellan EJOTs tekniska specialister och användare från den internationella byggbranschen. På så vis utvecklar vi innovativa produktlösningar som skapar ett tydligt mervärde och som inspirerar kunder.
Vi gör det personligt
Vi är stolta över att arbeta nära utvecklare och systemleverantörer. Det gör det möjligt att ta fram den optimala infästningslösningen varje gång. Därför kan du vara säker på att EJOT kommer att erbjuda dig rätt produkt för rätt jobb. Om du vill visar vi det gärna på plats för dig.
Exempel på service:
• Personlig kundservicerepresentant – även på byggarbetsplats
• Expertrådgivning via telefon
• Stöd vid anbudsinfordran
• Snabb och pålitlig leveransservice
• Utbildningar inom fästteknik

Används över hela världen

Vårt mål är att erbjuda noga anpassade produkter och expertråd samt bästa service – oavsett var kunden befinner sig. Internationella säljkontor, lokala företag och nationsspecifika produktlösningar gör att EJOT alltid finns inom räckhåll för spännande byggprojekt. Över hela världen. Var finns ditt nästa projekt?