• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack för årets Subcontractor!

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

Vårt deltagande på Elmia Subcontractor underleverantörsmässa stärker företagets position på marknaden. Relationer skapas och utvecklas, produktnyheter visas och besökare inspireras.

Elmia Subcontractor är Nordeuropas ledande underleverantörsmässa och hålls årligen på Elmia i Jönköping. Varje år samlar det 1 200 utställare från cirka 30 länder. År 2019 lockade mässan mer än 14 700 besökare under sina fyra dagar. För oss är detta är en gyllene möjlighet att träffa en hel del människor som är anslutna till underleverantörsbranschen på kort tid!

Detta är ett värdefullt tillfälle för oss att få en översikt över branschen. Som den ledande mässan i sitt slag lockar den till sig alla som är anslutna till den skandinaviska underleverantörsindustrin. Utställarna är angelägna om att visa sina produktnyheter och innovation, vilket gör mässan till ett tillfälle att upptäcka trender och få inspiration till nya lösningar. En oberoende undersökning visar att 61% av besökarna skapar nya affärskontakter under mässan.

EJOT Sverige markerar sin position under mottot lättviktskonstruktioner. I montern jobbade huvudsakligen Per Andersson, Niclas Jonsson och Gunnar Nygren. Här trummar vi på våra budskap och hoppas komma närmre den dag när vi får ett genombrott hos en OEM. Vi får ofta höra att vår monter är mässans snyggaste och vår personal är mässans mest professionella, vilket gläder oss.

Produktutbudet i år cirkulerar kring nya EVO PT som lanserades på K Trade Fair, FDS samt EJOWELD. Dessutom visar vi nitar och maskiner från Stanley, TSSD och Flowpoint DeltaPT, inklusive mjuka faktorer som logistiska koncept, automatisering och datorstödd design.


KUNDSERVICE
019 20 65 10
infoSE@ejot.com

ADRESS
EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9
702 36 Örebro
Sweden

Image
DIGITAL NÄRVARO
Typgodkännande av ytbehandlingar.
© 2020 EJOT Sverige AB