• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi arrangerar PLÅT20

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

PLÅT20 arrangeras genom ett samarbete mellan några av branschens ledande företag. Tillsammans besitter vi landets främsta expertis angående koppar, stålplåt, aluminium, rosttrögt stål, rostfritt stål och titanzink, liksom fasadsystem och infästningar. Tillsammans med Aurubis, FMH Stainless, Rukki, Bevego, Plannja, SSAB och PREFA arrangerar vi Plåt20 den 13e februari på Posthuset i Stockholm.

För 13:de året i rad arrangeras nu det uppskattade PLÅT-evenemanget. Plåt20 kommer inspirera och öka kunskapsutbytet mellan arkitekter och byggplåtbranschens olika aktörer. Under dagen hålls ett flertal föreläsningar från ledande arkitekter världen över, bland annat John Cerone från SHoP Architects i New York som har ett industriellt mindset och Manuelle Gautrand som är grundare till Manuelle Gautrand Architecture i Paris.

I materialutställningen kommer deltagarna inspireras av unika material, fasadsystem och infästningar samt få chansen att öka kunskapen med oss i byggplåtbranschen. Vårt deltagande är viktigt för att inspirera arkitekterna, en infästning fyller inte bara en praktisk funktion, utan kan även användas för att ge ett estetiskt intryck.

Anmäl dig kostnadsfritt här


KUNDSERVICE
019 20 65 10
infoSE@ejot.com

ADRESS
EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9
702 36 Örebro
Sweden

Image
DIGITAL NÄRVARO
Typgodkännande av ytbehandlingar.
© 2020 EJOT Sverige AB