• +46 19 20 65 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

RVF®

Infästningar för ventilerade fasader
Image

I installationssekvensen underlättar detta fästklädselens fäste till stödprofilerna. Den definierade glidningen av anslutningen reducerar störningsstörningen hos konstruktionen. Detta fästelement använder provad och bimetteknik med en härdad kolstålborrning. Detta resulterar i en extremt hög borrning, även med endast måttligt kontakttryck på borrpunkten på stödprofilen. Lågtrådsgängan möjliggör exakt kontroll av fästet under installationen. Detta hjälper installatören att komprimera brickan korrekt i buffertzonen, vilket möjliggör nödvändig rörelse inom systemet. För fastsättning rekommenderar EJOT att använda A/F8 VARIO-verktyget med djupkontroll.

För att fästa förborrade väggfästen för att stödja profiler har EJOT utvecklat en universal fast och glidande skruv i A4-rostfritt stål.

Användbarheten för alla möjliga komponentkombinationer och deras karakteristiska värden för lastbärande kapacitet regleras i ett generellt byggbesiktningsintyg (P-BWU02-178002).

Applikationerna varierar från väggfästen i rostfritt stål med en tjocklek på ≥ 1,5 mm upp till väggfästen i aluminium med en tjocklek av 3,0 till 5,0 mm. Stödprofilen kan variera från 2,0 till 3,0 mm.

Skruvens funktionella princip föreskriver att anslutningen endast utsätts för moderat kontakttryck, med hjälp av en buffertzon mellan skruvhuvudet och en platt fläckfri stålglidskiva. Detta ger alltid en spänningsfri glidning av anslutningen. Detaljeringspunkten är rigid oberoende av komponentkombinationerna.

Image

KUNDSERVICE
019 20 65 10
infoSE@ejot.com

ADRESS
EJOT Sverige AB
Sandtagsvägen 9
702 36 Örebro
Sweden

Image
DIGITAL NÄRVARO
Typgodkännande av ytbehandlingar.
© 2021 EJOT Sverige AB