•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ANCHOR FIX - nu ännu bättre

fredag 13 januari 2023
Bild till nyhet

 EJOT ANCHOR FIX – Infästningsberäkning på ett enkelt sätt

ANCHOR FIX är förmodligen det enklaste och mest effektiva beräkningsprogrammet som finns för tung infästning. Som ACHOR FIX-användare kan du göra komplexa beräkningar på nolltid. Programmet har tagits fram för att underlätta och hjälpa dig som arbetar som konstruktionsingenjör, ingenjör eller tekniker. Allt baserat på de internationella riktlinjerna, EADs (European Assessment Documents).

Trots att ANCHOR FIX är ett kraftfullt beräkningsprogram med dussintals funktioner, är det otroligt lätt att använda. Med ANCHOR FIX kan du jämföra olika alternativ för infästning, beräkna fram det säkraste alternativet, välja rätt produkter för varje projekt och du får slutligen resultaten i ett dokument.

 

 

Ny uppdatering ute nu
ANCHOR FIX-programmet förbättras och uppdateras kontinuerligt för att möta marknaden och användarnas krav. Uppdateringarna inkluderar produktförbättringar och tillägg i produktsortiment. Uppdatera till den senaste versionen av ANCHOR FIX från vår webbplats, helt utan kostnad. När det har installerats kan du fortsätta att uppdatera ANCHOR FIX online, helt utan några extra kostnader.

Enkel nedladdning
Finns på 8 olika språk, inklusive svenska
Helt kostnadsfritt

 
 

Mer info och möjlighet att ladda ner ANCHOR FIX

 
 

Nya produkter och kompletterat sortiment underlättar beräkningarna ännu mer

ANCHOR FIX blir ännu bättre genom att produktsortimentet utökas och kompletteras kontinuerligt. Nu finns hela vårt sortiment av expandrar tillgängliga för beräkningar. Dessutom tillsammans med den nya dimensionen 6 av vår JC2 betongskruv i alla dess utföranden. Även vår betongskruv JC2 PLUS ingår numera samt hela sortimentet för CROSSFIX®. Vill du veta mer om nyheterna i ANCHOR FIX? Kika i vår guide nedan.

 
 

ANCHOR FIX - alla nyheter