Stäng meny

Nyheter

Bild till nyhet
Julhälsningar från EJOT måndag 20 december 2021
2021 kommer att minnas som ett speciellt år, ett år där Covid-19 gick och kom. Ett år där högt kapacitetsutnyttjande stördes av brist på insats-material och fri fraktkapacitet och där vår relation prövats men visat sig bestå och komma ut starkare. Vi vill tacka dig för gott samarbete och för fortsatt förtroende.
Bild till nyhet
Fill App® - Vår helt egna beställningsapp till handscanners tisdag 14 december 2021
Fill App®, vår helt egna beställningsapp till handdatorer är nu ute hos en del av våra kunder. I och med detta har vi satt ihop en guide för de av våra kunder som utnyttjar appen.
Bild till nyhet
Vi är nu stolta innehavare av Period Pack! fredag 26 november 2021
Det är en självklarhet för oss som arbetsgivare att tillhandahålla hygienartiklar till behövande. Därför har vi nu tagit in Period Pack för att förbättra arbetsförhållandena på vårt huvudkontor. Period Pack är en smidig behållare som tillgängliggör mensskydd där det behövs. I vårt fall blir det här på jobbet. Mensskydd på arbetsplatsen är en självklarhet och bör vara lika tillgängligt som toalettpapper eller tvål.
Bild till nyhet
Lyckad framgång, KumlaTak onsdag 17 november 2021
Det går ingen förbi att byggbranschen går som tåget just nu. Det är turbulent på marknaden vad gäller materialtillförsel och resurser i form av arbetskraft och kunskap. Men detta klarar Kumla Tak galant med hjälp av EJOT som leverantör och med lång erfarenhet i branschen. Inte minst vid större projekt, så som Coop’s nya centrallager i Eskilstuna där Kumla Tak varit på plats sedan mars -21.
Bild till nyhet
Kundundersökning - resultat tisdag 9 november 2021
Ett stort tack till alla som var med och bidrog i vår kundundersökning
Produktnyheter Q4 är äntligen här! måndag 8 november 2021
Nästa nummer av våra hetaste produktnyheter är nu här. Denna gång för det fjärde kvartalet 2021.
Bild till nyhet
CROSSFIX är nu ETA-bedömd! onsdag 22 september 2021
Vi är glada att kunna informera dig om att vi har fått ETA för CROSSFIX!
Sortimentslåda med träskruv för utomhusmiljö onsdag 11 augusti 2021
Bygg starkare, snabbare och snyggare i trä med TFT PRO, den mest använda träskruven i vårt Byggaträ-sortiment för normalt och kraftigt montage för både inne- och utemiljöer. Vår senaste sortimentlåda, som är tillverkad av Raaco, är av högsta kvalitet och innehåller 12 st förvaringsfack för TFT PRO i olika dimensioner, bits ingår.
Produktnyheter Q3 torsdag 29 juli 2021
Nya upplagan av Produktnyheter 2021 är här, fylld med våra hetaste produktnyheter för det tredje kvartalet.
Produktnyhet! Revolutionerande Ventilationsskruv tisdag 18 maj 2021
I snart fem år har ventilationsskruvarna Provent och Hi-Speed varit en del av EJOT produktsortiment. Marknaden ställer allt högre krav och förväntar sig att infästningarna blir snabbare att montera, greppar bättre och ger minimalt med spån. Därför har EJOT nu utvecklat Provent PLUS och Hi-Speed PLUS för att uppfylla marknadens krav.