•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nyheter

Bild till nyhet
Sortimentslåda med träskruv för utomhusmiljö onsdag 11 augusti 2021
Bygg starkare, snabbare och snyggare i trä med TFT PRO, den mest använda träskruven i vårt Byggaträ-sortiment för normalt och kraftigt montage för både inne- och utemiljöer. Vår senaste sortimentlåda, som är tillverkad av Raaco, är av högsta kvalitet och innehåller 12 st förvaringsfack för TFT PRO i olika dimensioner, bits ingår.
Bild till nyhet
Produktnyheter Q3 torsdag 29 juli 2021
Nya upplagan av Produktnyheter 2021 är här, fylld med våra hetaste produktnyheter för det tredje kvartalet.
Bild till nyhet
Produktnyhet! Revolutionerande Ventilationsskruv tisdag 18 maj 2021
I snart fem år har ventilationsskruvarna Provent och Hi-Speed varit en del av EJOT produktsortiment. Marknaden ställer allt högre krav och förväntar sig att infästningarna blir snabbare att montera, greppar bättre och ger minimalt med spån. Därför har EJOT nu utvecklat Provent PLUS och Hi-Speed PLUS för att uppfylla marknadens krav.
Bild till nyhet
KP-boxen - Stabil, hållfast och miljövänlig måndag 10 maj 2021
Stabil, hållfast och miljövänlig, det är EJOTs nya KP-box. En återvinningsbar förpackning tillverkad i enbart kartong och som är konstruerad för att hålla väta utanför.
Bild till nyhet
Plyfaskruv uppfyller kraven för våtrumsmiljö onsdag 7 april 2021
Branschregel-organisationen Säker Vatten* har nu definierat hur en vägg för våtrum ska se ut och därmed vilken typ av skruvinfästning som ska användas vid montage. Skruven som används ska nämligen vara med frisläpp/frigänga under skallen vilket också vår plyfaskruv för trä- och stålregel (902053 och 902063) har. Detta betyder att skruven uppfyller de egenskaper som krävs för att användas till väggar i våtrumsmiljö.
Bild till nyhet
CROSSFIX® monteras på Lyckeskolan i Kinna söndag 4 april 2021
Det innovativa underkonstruktionssystemet CROSSFIX® gör premiär på den svenska marknaden. Systemet är utvecklat med fokus på minskad värmeförlust samt förbättrade U-värden. Det passar därför utmärkt med sin energieffektivitet för Lyckeskolan i Kinna, som också är först ut i Sverige med att få systemet installerat.
Bild till nyhet
Omtyckt arkitektur med Thermowood, Lillys Kvarter i Hässelby måndag 1 mars 2021
Med en målsättning att bygga mer hållbart, för ökat umgänge och bättre social samvaro har Lillys kvarter i Hässelby villastad vuxit fram. Kirsh+Dereka arkitekter har haft fokus på att lägenheterna ska tilltala så många som möjligt, därför varierar utbudet från mindre tvåor till generösa femmor med två balkonger. Svepande exteriör design med träpanel på fasaden samt hållbarhetstänk med låg energiförbrukning och gemensamma ytor är vad som utmärker Lillys kvarter.
Bild till nyhet
Montera bryggor vid sommarhuset måndag 1 mars 2021
Nu för tiden är sommarhusen utrustade med moderna bekvämligheter och dessa måste installeras med pålitliga fästelement. Denna artikel går igenom hur du fäster bryggor, gångbroar, flaggstänger, solpaneler och små vindkraftverk när du ska montera i sten eller berg. Som tillverkade av tung infästning tar vi på oss att göra det så enkelt och smidigt som möjligt.
Bild till nyhet
Lättbetongankare med 4-vägs expansion torsdag 25 februari 2021
Metallankare med 4-vägs expansion för medeltunga applikationer.
Bild till nyhet
Nytt sortiment för tung infästning hos Optimera måndag 22 februari 2021
Det har redan gått fyra år sedan avtalet mellan EJOT Sverige AB och Optimera Svenska AB upprättades, det innebar att EJOT blev huvudleverantör på infästning. Sortimentet har framförallt innefattat träskruv, skivinfästning, farmarskruv, trallskruv, listskruv, sortimentlådor med mera. Efter fyra lyckosamma år har samarbetat utvecklats ytterligare. Optimera väljer att ta in EJOT på den tyngre infästningen och skiftet sker under januari/februari.
Bild till nyhet
Produktnyheter för andra kvartalet är äntligen här! tisdag 2 februari 2021
Uppföljaren till vår tidigare upplaga, Produktnyheter 2020 finns äntligen tillgänglig. I ”Produktnyheter Q2” har vi samlat de hetaste och fräschaste produkterna som når marknaden inför årets andra kvartal. I denna kan du bland annat hitta vår Panelskruv i ett nytt utförande, nykomlingar till INSTA-familjen och X-Line, vårt helt nya verktygssystem för dold trallinfästning.
Bild till nyhet
QuickFix Repair – den flytande pluggen, räddaren i nöden måndag 25 januari 2021
QuickFix Repair är en reparerande massa med en mängd olika användningsområden. Den har till syfte att finnas där när du måste rätta till mindre ojämnheter, förstärka borrhål eller fästa lättare föremål i grundmaterial av dålig kvalité. Du kan använda Quickfix oberoende på av borrhålets storlek eller material.