•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nyheter

Bild till nyhet
QuickFix Repair – den flytande pluggen, räddaren i nöden måndag 25 januari 2021
QuickFix Repair är en reparerande massa med en mängd olika användningsområden. Den har till syfte att finnas där när du måste rätta till mindre ojämnheter, förstärka borrhål eller fästa lättare föremål i grundmaterial av dålig kvalité. Du kan använda Quickfix oberoende på av borrhålets storlek eller material.
Bild till nyhet
Universalplugg X4 – Fyra expansionszoner som bidrar till otroligt bra utdragsvärden måndag 18 januari 2021
En speciellt utvecklad plugg för att fungera i alla grundmaterial och som ger förhöjda utdragsvärden. De bidragande faktorerna är många. Namnet X4 kommer från att pluggen expanderar åt fyra håll, eXpandera 4, vilket är precis som det låter. Principen att expandera i fyra riktningar är inte unik men EJOT Universalplugg X4 är utformad på ett sätt som ger extra bra utdragsvärden jämfört med kända varumärken på marknaden.
Bild till nyhet
Nya akutvårdsmottagningen vid Danderyds sjukhus söndag 17 januari 2021
Ett mycket uppmärksammat projekt är Akutvårdsbyggnaden på Danderyds sjukhus i Stockholm. Ett av de största akutsjukhusen i Sverige som under den senaste tiden har strukturerats om och ingår i den så kallade ”Framtidsplanen”. LW AB har varit en stor del av projektet där företaget har projekterat, tillverkat och monterat byggnadens klimatskal. Detta innefattar fasadkassetter, balkongbeklädnader, samtliga fönster och glaspartier samt takbeläggning med isolering och sedum. LW AB har valt EJOT som leverantör för samtliga infästningar under projektets gång.
Bild till nyhet
Havsnära Brf Styrbord ställer krav på infästningarna fredag 1 januari 2021
Som en del av projektet ”Kajkanten” i Limhamn byggs nu första etappen, Brf Styrbord, i en havsnära miljö som utmanar infästningarna. I denna miljö med aggressivt klimat, hög luftfuktighet och kustområde med höga saltnivåer som ger upphov till dynamiska och termiska laster samt korrosionspåverkan krävs hög korrosionsresistans för att undvika utmattning.
Bild till nyhet
Populära konstruktionsskruven PONDUS® – nu med ETA-bedömning onsdag 9 december 2020
Konstruktionsskruven PONDUS® gör ditt byggande snabbare, starkare och snyggare. Professionellt byggande med överlägsen teknik revolutionerar marknaden. Sammanfoga två virkesdelar i ett enda arbetsmoment när montering i allt från bärande stomme till regelverk och fasadbeklädnader ska ske.
Bild till nyhet
Multiskruv – Skruven för alla material onsdag 18 november 2020
Multiskruven är äntligen här! Skruven för allt ifrån eluttag, lampor, rörklämmor, kabelkanaler, dosor, skyltar, reglar m.m.
Bild till nyhet
Produktnyheter 2020 fredag 11 september 2020
Produktnyheter från 2020 fram tills idag - samlade på ett och samma ställe.
Bild till nyhet
Lyckosamt samarbete med Optimera lördag 1 augusti 2020
För tre år sedan upprättades avtalet mellan EJOT Sverige AB och Optimera Svenska AB, tre år som inneburit stora omvandlingar hos båda företagen. Avtalet innebär att EJOT är huvudleverantör på sortimentet för skruv.