•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Om oss

 

Det här är EJOT

EJOT grundades i Berghausen, Tyskland år 1922 av Adolf Böhl. Från starten som en liten skruv- och spikaffär, med endast en maskin i verkstaden har EJOT växt till ett internationellt bolag med över 4500 anställda över hela världen, och är efter tre generationer fortfarande ett familjeägt företag.

Idag erbjuder EJOT ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement, där våra kunder är från fordons- och leverantörsindustrin, telekom- och hemelektroniksbranschen samt bygg- och konstruktionsbranschen.   

EJOT Sverige

EJOT Sverige, med kontor, lager och branchkunnig personal hittar du vid Marieberg i vackra Örebro.

Vårt fokus är partnerskap och gemensamma lösningar. Vi älskar att upptäcka problem, arbeta fram lösningar och utveckla nya produkter, vilket ger oss unika möjligheter att lösa våra kunders infästningsproblem och sänka deras totala kostnader.  

Hos oss får du grym service och grymma produkter, så tveka 
inte att höra av dig!  

Hållbarhet

EJOT-gruppen strävar efter att bli klimatneutrala - med siktet inställt på 2035. Vi vill minska våra CO2e-utsläpp från nuvarande 188 400 ton till noll.

EJOT Sverige tar ansvar för miljön och kommande generationer, samt uppfyller kraven för hygien, miljö och hälsoskydd. Vi är EDP-certifierade (Environmental Product Declaration) och Miljöcerifierade enligt 14001.

Certifikat

EJOT Sverige AB är certifierade mot ISO 9001:2015 för kvalitetsledning, ISO 14001:2015 för miljöledning och ISO 50001:2018 för energiledning.

Vi uppfyller branschens krav på kvalitet och arbetar ständigt med att våra produkter ska vara tillgängliga digitalt för våra målgrupper, och uppfylla kraven för typgodkända/miljögodkända produkter. Till exempel: ETA, DoP, Svanen, Basta och Finfo.

Upptäck vår historia

Följ med på vår resa i videon nedan. Vill du hellre se den på Youtube, klicka på länken!