•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nyheter

Bild till nyhet
Fill App® - Vår helt egna beställningsapp till handscanners tisdag 14 december 2021
Fill App®, vår helt egna beställningsapp till handdatorer är nu ute hos en del av våra kunder. I och med detta har vi satt ihop en guide för de av våra kunder som utnyttjar appen.
Bild till nyhet
Vi är nu stolta innehavare av Period Pack! fredag 26 november 2021
Det är en självklarhet för oss som arbetsgivare att tillhandahålla hygienartiklar till behövande. Därför har vi nu tagit in Period Pack för att förbättra arbetsförhållandena på vårt huvudkontor. Period Pack är en smidig behållare som tillgängliggör mensskydd där det behövs. I vårt fall blir det här på jobbet. Mensskydd på arbetsplatsen är en självklarhet och bör vara lika tillgängligt som toalettpapper eller tvål.
Bild till nyhet
Lyckad framgång, KumlaTak onsdag 17 november 2021
Det går ingen förbi att byggbranschen går som tåget just nu. Det är turbulent på marknaden vad gäller materialtillförsel och resurser i form av arbetskraft och kunskap. Men detta klarar Kumla Tak galant med hjälp av EJOT som leverantör och med lång erfarenhet i branschen. Inte minst vid större projekt, så som Coop’s nya centrallager i Eskilstuna där Kumla Tak varit på plats sedan mars -21.
Bild till nyhet
Kundundersökning - resultat tisdag 9 november 2021
Ett stort tack till alla som var med och bidrog i vår kundundersökning
Bild till nyhet
Produktnyheter Q4 är äntligen här! måndag 8 november 2021
Nästa nummer av våra hetaste produktnyheter är nu här. Denna gång för det fjärde kvartalet 2021.
Bild till nyhet
CROSSFIX är nu ETA-bedömd! onsdag 22 september 2021
Vi är glada att kunna informera dig om att vi har fått ETA för CROSSFIX!
Bild till nyhet
Sortimentslåda med träskruv för utomhusmiljö onsdag 11 augusti 2021
Bygg starkare, snabbare och snyggare i trä med TFT PRO, den mest använda träskruven i vårt Byggaträ-sortiment för normalt och kraftigt montage för både inne- och utemiljöer. Vår senaste sortimentlåda, som är tillverkad av Raaco, är av högsta kvalitet och innehåller 12 st förvaringsfack för TFT PRO i olika dimensioner, bits ingår.
Bild till nyhet
Produktnyheter Q3 torsdag 29 juli 2021
Nya upplagan av Produktnyheter 2021 är här, fylld med våra hetaste produktnyheter för det tredje kvartalet.
Bild till nyhet
Produktnyhet! Revolutionerande Ventilationsskruv tisdag 18 maj 2021
I snart fem år har ventilationsskruvarna Provent och Hi-Speed varit en del av EJOT produktsortiment. Marknaden ställer allt högre krav och förväntar sig att infästningarna blir snabbare att montera, greppar bättre och ger minimalt med spån. Därför har EJOT nu utvecklat Provent PLUS och Hi-Speed PLUS för att uppfylla marknadens krav.
Bild till nyhet
KP-boxen - Stabil, hållfast och miljövänlig måndag 10 maj 2021
Stabil, hållfast och miljövänlig, det är EJOTs nya KP-box. En återvinningsbar förpackning tillverkad i enbart kartong och som är konstruerad för att hålla väta utanför.
Bild till nyhet
Plyfaskruv uppfyller kraven för våtrumsmiljö onsdag 7 april 2021
Branschregel-organisationen Säker Vatten* har nu definierat hur en vägg för våtrum ska se ut och därmed vilken typ av skruvinfästning som ska användas vid montage. Skruven som används ska nämligen vara med frisläpp/frigänga under skallen vilket också vår plyfaskruv för trä- och stålregel (902053 och 902063) har. Detta betyder att skruven uppfyller de egenskaper som krävs för att användas till väggar i våtrumsmiljö.
Bild till nyhet
CROSSFIX® monteras på Lyckeskolan i Kinna söndag 4 april 2021
Det innovativa underkonstruktionssystemet CROSSFIX® gör premiär på den svenska marknaden. Systemet är utvecklat med fokus på minskad värmeförlust samt förbättrade U-värden. Det passar därför utmärkt med sin energieffektivitet för Lyckeskolan i Kinna, som också är först ut i Sverige med att få systemet installerat.