•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nyheter

Bild till nyhet
ANCHOR FIX - nu ännu bättre fredag 13 januari 2023
Ankardimensionering på ett enkelt och kostnadsfritt sätt
Bild till nyhet
Ny produktionsanläggning i Kroatien onsdag 28 december 2022
Större leveranssäkerhet, optimerade leveransvägar och en betydande minskning av koldioxidutsläpp - det är de mål som EJOT:s kundsegment ETICS* har satt upp för 2023.
Bild till nyhet
Varma julhälsningar från EJOT tisdag 20 december 2022
Vi önskar er och era närstående en God Jul och en god start till ett hälsosamt och lyckosamt år 2023. Vi ser framemot att forma nya året tillsammans.
Bild till nyhet
EJOT Sormat OY bygger ny fabrik tisdag 22 november 2022
Ny fabrik för betonginfästning i Masku, Finland. EJOT Sormat Oy är svenska marknadens närmsta fabrik av betongskruv och expansionsankare och så kommer det fortsätta vara.
Bild till nyhet
Mängdberäkning med Multifix Calc måndag 24 oktober 2022
Beräkna mängden ankarmassa som krävs för ditt projekt med detta beräkningsverktyg. Det hjälper dig minska svinn och gör ditt montage kostnadseffektivare.
Bild till nyhet
EJOT Magazine, Moment, 100 år fredag 26 augusti 2022
Rubriken avslöjar innehållet, det är ett speciellt år för vår grupp. Vi har anslutit oss till kretsen för hundraåringar. Detta är en tid då vi pausar, samt blickar både bakåt och framåt.
Bild till nyhet
Webbseminarium för industri / Web seminar for industrial engineering tisdag 2 augusti 2022
It's time for our second international web seminar for our self-tapping screws. The seminar is divided into three modules which are seperated and held between the 27th , 28th and 29th of september.
Bild till nyhet
Sommarhälsningar från EJOT måndag 4 juli 2022
Låt oss börja med att tillönska dig en härlig sommar och ledighet. Tillsammans med dig och andra kunder har vi tagit vårt samarbete till nya nivåer, genom pandemin, genom tider av komponentbrist och nu Rysslands aggression mot Ukraina.
Bild till nyhet
Intressant fasadlösning i Kv. Organellen, Stockholm tisdag 10 maj 2022
Kv. Organellen står snart klart i Hagastaden, Stockholm. Byggnaden består av fyra torn uppdelat på två huskroppar som inhägnar en innergård där LW AB står för fasadbeklädnaden.
Bild till nyhet
Lär känna EJOT Sormat Oys nya produktutvecklare! onsdag 4 maj 2022
Vi välkomnar Agnieszka Andersson att vara en del av vårt team för produktutveckling i vår fabrik för tung infästning i Turku, Finland.
Bild till nyhet
Virtuell värld onsdag 27 april 2022
Gör ett besök i vår interaktiva och virtuella värld där du redan i foajén har möjlighet att vända dig direkt till industri eller bygg.
Bild till nyhet
Betongskruv JC2 Plus 14, DIBt- bedömd för återanvändning i betong torsdag 21 april 2022
Den ETA-bedömda JC2 Plus betongskruven för höga laster är DIBt-bedömd för återanvändning tillsammans med toleranstolken. Toleranstolken, även kallad kontrolltolk, används vid kontroll av återanvändbarheten av betongskruven före varje användning.