•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ELMIA Subcontractor 2023

torsdag 2 november 2023
Bild till nyhet

Den 14-16 november deltar EJOT på Nordeuropas ledande underleverantörsmässa.

 

Elmia Subcontractor är Nordeuropas ledande underleverantörsmässa och hålls årligen på Elmia i Jönköping. Varje år samlar mässan 1 200 utställare från cirka 30 länder. År 2019 lockade mässan mer än 14 700 besökare under sina fyra dagar.

 

Ger oss en översikt över branschen

För oss är mässan en gyllene möjlighet att få en översikt över branschen och träffa människor som är anslutna till underleverantörsbranschen! Som den ledande mässan i sitt slag lockar ELMIA Subcontactor till sig alla som är anslutna till den skandinaviska underleverantörsindustrin. Utställarna är angelägna om att visa sina produktnyheter och innovation, vilket gör mässan till ett tillfälle att upptäcka trender och få inspiration till nya lösningar. En oberoende undersökning visar att 61% av besökarna skapar nya affärskontakter under mässan.

 

Träffa oss
EJOT Sverige markerar sin position under mottot lättviktskonstruktioner. I vår monter B04:31 kommer ni att kunna träffa specialisterna Per Andersson, Niclas Jonsson och Gunnar Nygren. Här trummar vi på våra budskap och hoppas komma närmre den dag när vi får ett genombrott hos en OEM. Vi får ofta höra att vår monter är mässans snyggaste och vår personal är mässans mest professionella, vilket gläder oss.

 

Biljetter

Har du ingen biljett? Ingen fara, skaffa en gratis genom oss!
Länken nedan tar dig direkt till biljettsidan.

https://tickster.com/ELMIA-Subcontractor-2023