•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

KX-boxen

Stabil, hållfast och miljövänlig,
det är EJOTs KX-box.

 - En återvinningsbar förpackning tillverkad i enbart kartong och som är konstruerad för att hålla väta utanför.

 

Enhetlighet

KX-boxen finns i sju olika storlekar där alla är lika stora till fronten och endast varierar sig i längd.

Detta gör att den blir lättare exponera på butikshyllorna, leverera i moderförpackningar med minimal luft, förvara i byggcontainern samtidigt som enhetligheten ger ett professionellt och tydligt uttryck i butikshyllorna.

Säkerhet för dina produkter

KX-boxens utsida har en vattenlaminerad yta som skyddar kartongen från väta.  

KX-boxen har även ett kantöverskott som skyddar de små gliporna som normalt finns mellan kortsidorna och öppningen. Dessa överskott lägger sig som en sköld över gliporna när KX-boxen är försluten vilket bidrar till att boxen håller väta utanför.

Miljövänlig

KX-boxen är tillverkad i enbart kartong och är därmed helt återvinningsbar! Kartong är också ett av de förpackningsmaterialen som bidrar till absolut minst koldioxid- och oljeutsläpp. Hela 60% mindre än sina konkurrenter. 

Kartong är även ett av de lättaste packningsmaterialen som existerar och trots det är KX-boxen hållfast och klarar utan innehåll, väldigt höga laster.

Etikett med all info du behöver

Etiketten är placerad på förpackningens kortsida och viks över locket, KX-boxen blir därmed säkert försluten. Locket på KX-boxen är återförslutningsbart med hjälp av flärpar som viks in i förpackningens sidor vilket hjälper dig att skydda och transportera dina produkter efter användning. Under det återförslutningsbara locket finns även ett dolt budskap som varierar mellan de olika storlekarna.

För dig som är i rörelse

Etiketten är placerad på förpackningens kortsida och viks över locket, KX-boxen blir därmed säkert försluten. Locket på KX-boxen är återförslutningsbart med hjälp av flärparna som viks in i förpackningens sidor vilket hjälper dig att skydda och transportera dina produkter efter och under användning.